De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kom ook mee klussen in Huis van de wijk Slotervaart-Noord

Amsterdam, maandag 17 februari 2014

Op 22 en 23 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur (om 9.00 uur ontbijt) organiseert het Huis van de Wijk Slotervaart Noord, De Buurtzaak een klusweekend om samen met bewoners uit de buurt,  De Buurtzaak een metamorfose te geven.

De klussen zijn verven, zagen, behangen, stylen en schoonmaken. Wil je mee helpen en ben je handig dan ben je van harte welkom. Ook als je de klussers wilt voorzien van een hapje en een drankje. 


In het Huis van de Wijk Slotervaart Noord ‘De Buurtzaak’ krijgen bewoners en bewonersorganisaties de ruimte om hun activiteiten te ontplooien. De medewerkers van het Huis van de Wijk ondersteunen de bewoners daarbij. Ook diverse maatschappelijke instellingen en medewerkers van stadsdeel Nieuw-West krijgen de ruimte om hun diensten aan te bieden. Het Huis van de Wijk ‘De Buurtzaak’ is een plek waar bewoners hulp krijgen en gezelligheid vinden; waar ze zelf hun diensten aanbieden en ondersteund worden om verder te groeien en in hun kracht te gaan staan. Het is een huis van, voor en door de bewoners uit Slotervaart Noord.

Je kunt je hiervoor opgeven bij: Marike Omta: 06 20921640, email: m.omta@sw-sl.nl  of ga gewoon spontaan langs.
Adres De Buurtzaak:
Chris Lebeaustraat 4 (voormalige Ru Paréschool)
1062 AR Amsterdam

Website: http://debuurtzaak.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support