De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Internationale groepsexpositie kunstenaars met verstandelijke beperking

Amsterdam, dinsdag 6 mei 2014

"Creative Mix Artists On The Move" is de titel van de tentoonstelling van 25 kunstenaars uit Amsterdam, Brighton en Cork. Hun samenwerking resulteerde in gezamenlijke tekeningen en keramische werken. Vanaf 15 mei is deze unieke internationale kruisbestuiving door iedereen te bezichtigen.

Een internationale uitwisseling tussen drie kunstwerkplaatsen voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland, Engeland en Ierland heeft vele fraaie kunstwerken opgeleverd die gedurende 6 weken tentoongesteld worden in de Amsterdam Outsider Art aan de Nieuwe Keizersgracht. Voor Nederland waren deelnemers aan de Kunstwerkplaats van Cordaan de vertegenwoordigers. Tijdens een viertal workshops van drie of meer dagen wisselden ze technieken en vaardigheden uit om hun artistieke talenten verder te ontwikkelen.

Op de tentoonstelling zijn naast tekeningen en keramisch werk, ook etsen, bewerkte krukjes en kunstenaarsboeken te bekijken. 


Op 15 mei tussen 17.00 en 19.00 uur wordt de tentoonstelling "Creative Mix Artists On The Move" feestelijk geopend. 
De expositie loopt van 15 mei tot en met 28 juni 2014. 

Amsterdam Outsider Art

Nieuwe Keizersgracht 1a 
1018 DR Amsterdam


Op de website Amsterdam Outsider Art vind je ook meer informatie over enkele van de tentoongestelde kunstenaars: Jescika van Overveld; Regillio Benjamin; 
Wijnand de Vries 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support