Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Heb je `m al gekocht? De STRAAT-glossy is te koop!

Amsterdam, dinsdag 29 april 2014

Heb je `m al gekocht? De STRAAT-glossy. Vanaf vandaag verkrijgbaar bij je Z-verkoper! Help zoveel mogelijk Z-verkopers aan een lunch door dit bericht te delen. Voor het goede doel. We komen in de STRAAT met een leuke actie! STRAAT is de glossy van de Z (daklozenkrant). Hou je Z-verkoper in de gaten. Hij is vanaf 25 april verkrijgbaar.

PERSBERICHT
Tweede editie glossy STRAAT 24 april 2014

AMSTERDAM – De tweede editie van de straatglossy STRAAT wordt op vrijdag 25 april om 14.00 uur aangeboden aan Ella Vogelaar, voormalig minister voor Wonen, Wijken en Integratie. STRAAT 2 zal worden verkocht in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

De tweede editie van STRAAT heeft als thema ‘Vrijwillig’ en biedt interviews met Jörgen Raymann, Ella Vogelaar, reportages en artikelen over wonen, reizen, mode en vrijwilligers. STRAAT laat zien wat er – letterlijk en figuurlijk – op de Nederlandse straten te koop is. STRAAT biedt 100 pagina’s hoogwaardig fullcolour drukwerk. STRAAT 1 verscheen in oktober 2013.

STRAAT 2 is vanaf vrijdag 25 april te koop op straat. STRAAT kost € 5 waarvan € 2,50 voor de verkoper. STRAAT is een gezamenlijk uitgave van de vijf bonafide Nederlandse straatkranten (daklozenkranten) en voert het Keurmerk Straatkrant*. STRAAT wordt verkocht naast de reguliere straatkranten.

STRAAT is bedoeld om de straatkrantverkopers de kans te geven om wat extra geld te verdienen voor de zomer. Hiernaast laat STRAAT zien wat de inhoudelijke kracht van de Nederlandse straatkranten is: hoge journalistieke kwaliteit in de vorm van originele berichtgeving.

* Keurmerk-straatkranten: vijf bonafide Nederlandse straatkranten voeren het Keurmerk Straatkrant op hun cover, zodat de koper kan zien dat de krant wordt verkocht door geregistreerde verkopers, gemaakt is zonder winstoogmerk, de organisatie is aangesloten bij de INSP (International Network of Street Papers) en kwalitatief hoogwaardige journalistiek biedt.

Zie onze facebookpagina,waar ons ook kunt liken. 
https://www.facebook.com/jekuntmeer?hc_location=timeline

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support