Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Goedkoop uit op Koningsdag

Amsterdam, vrijdag 11 april 2014

Het is nog even wennen aan de benaming, maar waarschijnlijk is Koningsdag niet veel anders dan Koninginnedag. Zaterdag 26 april of zelfs al aan de vooravond kun je het verschil ervaren. En het kan ook gratis of spotgoedkoop.

Op verschillende plekken in de stad zijn vrijmarkten. Ideeën en hotspots vind je op vrijmarkten in Amsterdam. Zoals het een ware handelsstad betaamt, verandert de stad in een van de grootste vlooienmarkten ter wereld: een uitgelezen kans voor alle Amsterdammers om hun tweedehands spullen op straat of in het park te verkopen en voor alle anderen om zo goedkoop mogelijk je slag te slaan. Kijken en niet kopen, mag natuurlijk ook. 

Voor echt (gratis) vuurwerk moet je de avond voor het grote feest in en rond De Meervaart zijn. Na een feest met de internationaal bekende Coronas op het toneel en aanstormende talenten van Studio West 
wordt de Sloterplas feestelijk verlicht. Het vuurwerk barst los kort na het concert. Kaarten voor de avond zijn vanaf 16 april af te halen bij De Meervaart. Ook online zijn kaarten te bestellen, via de website van De Meervaart, deze kosten dan 1,50 euro per stuk.


Koningsdag met kinderen 
NDSM Vrijhaven 2014.

Gratis is bijvoorbeeld ook de inloop in het Huis van de Buurt De Klinker. Op zaterdag 26 april vanaf 10.00 uur al. Om 14.00 uur verhoogt Patrick Bouquet met muziek de sfeer nog een beetje meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support