Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gezellig op zoek naar je interesses in Post Oost

Amsterdam, donderdag 22 mei 2014


Post Oost probeert je te verleiden met een breed aanbod van cursusssen en vrijwilligerswerk in Amsterdam Oost. Met een klein beetje nieuwsgierigheid kom je op de Participatiemarkt Oost in aanraking met een activiteit waarin je je de komende tijd veel plezier aan gaat beleven. Dinsdag 27 mei ben je van harte welkom!

Ongeveer 600 bewoners van Oost met een DWI-uitkering hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de markt, maar deze is beslist ook interessant voor bijvoorbeeld taalcursisten of klanten van maatschappelijke dienstverlening. Als je zelf niet kunt of wilt gaan, ken je misschien anderen voor wie deze markt interessant is. 

Het motto van de markt is “Hallo Oost, stap eens uit je eigen wereld en zet je talent in voor Oost”. De markt wil alle bewoners van Oost kennis laten maken met de mogelijkheden om deel te nemen aan taallessen, sport, buurtactiviteiten, vrijwilligerswerk en werkervaringsplaatsen in het eigen stadsdeel. De organisatie van de markt gebeurt gezamenlijk door stadsdeel Oost, DWI, ViiA, Civic en Dynamo. Eerder vond er al een buurtmarkt op IJburg plaats. Er is op de markt veel variatie: van sport tot taal, van cultuur tot eigen bewonersinitiatieven. Buurtbewoners  kunnen zich laten informeren, meedoen, zelf initiatief nemen en/ of bovenal een gezellige middag hebben. 

Ook Jekuntmeer.nl is met een stand aanwezig. Als je geluk hebt verzorgen we net tijdens jouw aanwezigheid een korte workshop. 


Post Oost
Wijttenbachstraat 36
1093 JC Amsterdam

Dinsdag 27 mei, 10.00 tot 15.00 uur
Toegang gratis


Post Oost is gevestigd in het voormalige postkantoor aan de oostkant van de Dappermarkt. Voor wie het nuttige met het aangename wil verenigen: om de hoek ligt het spiksplinternieuwe winkelcentrum Oostpoort: `historie naast nieuwbouw, smalle straatjes, pleintjes en binnerntuinen voor bewoners als een oase van rust` (uit stadsdeelkrant Oost, 4 april 2014)

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support