Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Brouwerij De 7 Deugden winnaar Omarmprijs 2013

Amsterdam, vrijdag 21 februari 2014

Op donderdag 13 februari won Brouwerij De 7 Deugden de Omarmprijs 2013. Zij werden door de internetstemmer, jury en het publiek gekozen als de meest sociale ondernemer van Amsterdam.

Steeds meer lokale ondernemingen leveren een bijdrage aan het bestrijden van armoede in Amsterdam. De finalisten waren, naast Brouwerij De 7 Deugden, Smederij Goedhart, Kesbeke Amsterdamse Tafelzuren en Slagerij Sera. Uit dertig individuele ondernemingen die structureel een bijzondere en aantoonbare maatschappelijke betekenis voor de stad hebben waren vier finalisten gekozen. Freek Ossel, wethouder armoedebestrijding, reikte de Omarmprijs uit namens de Gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam. De prijs die Brouwerij De 7 Deugden mee naar huis nam, is € 5000,- en een bedrijfsadvies van de juryleden Alexander Ribbink (PrimeVentures) en Annemarie van Gaal (Van Gaal & Company).

Winnaar: Brouwerij De 7 Deugden. In de brouwerij en in het proeflokaal werken mensen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is. Voor deze mensen is het erg belangrijk om een plek te hebben waar ze er toe doen, waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar de sfeer veilig genoeg is. Op dit moment zijn er twaalf medewerkers met een psychische of lichamelijke beperking die met rust, geduld en humor veel plezier hebben in hun werk. Garmt Haakma, initiatiefnemer van Brouwerij De 7 Deugden, is blij met zijn prijs als meest sociale ondernemer. Hoewel hij het werk uit zijn hart doet en niet om een prijs te winnen, vindt hij het toch een hele eer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support