De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdamse taalmarkt op 14 februari

Amsterdam, maandag 10 februari 2014

Wilt u beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven? Zoekt u werk en is de taal daarbij een probleem? Wilt u weten waar u terecht kunt voor lessen of interessante taalactiviteiten? Kom dan op vrijdag 14 februari naar de Amsterdams Taalmarkt! U kunt ook langskomen als u na het inburgeringsexamen nog verder wilt leren of wilt oefenen met de Nederlandse taal.

Wat vindt u op de Amsterdamse Taalmarkt? Op de Amsterdamse Taalmarkt vindt u informatie over korte taaltrainingen, taaloefenplekken, taalcoaches, werkervaringsplekken, digitaal leren en nog veel meer. U kunt ook vragen stellen over het leren van de taal, over werk zoeken en over de Nederlandse samenleving. Neem uw CV mee, dan krijgt u een deskundig advies.

Wanneer en waar? 
Datum: vrijdag 14 februari
Tijd: 13.00 - 17.00 uur.
Plaats: Stadhuis, Amstel 1
Het stadhuis is te bereiken met tram 9 of 14. Stap uit bij de halte Waterlooplein. Loop richting het Waterlooplein. Het plein ligt links van u. 
Vanaf het Centraal Station kunt u ook de metro nemen. Elke richting is mogelijk. Stap uit bij de halte Waterlooplein. Neem de uitgang Stadhuis.

Zie website:
http://www.amsterdam.nl/immigratie/inburgering/taalmarkt

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support