Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdam Underground - Stadswandelingen met Ex Daklozen

Amsterdam, vrijdag 14 februari 2014

Ooit de Amsterdamse wallen vanuit de onderkant van de maatschappij willen bekijken? Wil je het persoonlijk verhaal horen van een ex-dakloze die jarenlang op straat heeft geleefd op de Wallen?

Luister en wandel voor €10,- mee met de stadswandeling met een ex-dakloze gids en hoor zijn persoonlijke verhaal: hoe de heroïne naar Nederland kwam en de Wallen ontwrichtte, hoe de Zeedijk een no-go area was, waar je als verslaafde at en (als je dat al deed) sliep, hoe je je drugs bij elkaar `verdiende` en vooral: hoe je overleefde in een dog-eat-dog onderwereld waarin je minder waard was dan een vlieg aan de muur. En: stel vragen en kom te weten over zaken die je in de krant niet las en waar de politie niets van wist.

Amsterdam Underground is de enige niet-commerciële aanbieder van stadswandelingen met (ex) daklozen in Amsterdam. Er wordt grotendeels op vrijwilligers gedraaid. Van uw bijdrage worden de gidsen betaald. Wat overblijft wordt gestoken in het in stand houden van de organisatie of in andere projecten. Of er worden nieuwe schoenen gegeven aan de gidsen. Amsterdam Underground maakt deel uit van de Regenboog Groep.

Wil je ook de onvergetelijke stadswandeling van Amsterdam Underground ervaren? Mail dan naar: amsterdamunderground@deregenboog.org en vermeld:
- Gewenste datum en tijd
- Aantal personen
- Contactgegevens (naam, factuuradres, telefoonnummer)
- Speciale wensen. Voor slechts €10,- p.p. kun je mee met de wandeling. Voor groepen kleiner dan 4 personen wordt een starttarief van €40,- gehanteerd.
Heb je nog vragen?
Mail dan naar: amsterdamunderground@deregenboog.org 
De voorwaarden vind je hier.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support