Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Grootste tweedehandswinkel geopend!

Amsterdam, dinsdag 24 juni 2014

Een nieuwe Rataplan-winkel aan de Generatorstraat 10, in Sloterdijk is in juni geopend. Dit is de grootste tweedehandswinkel in Amsterdam. De winkel is nabij de Coentunnel.

Op steenworp afstand van metrostation Isolatorweg is in een halfjaar een gebouw van 3500 vierkante meter verrezen. Klantvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de kernwoorden in en rond de nieuwe vestiging, die wordt geleid door Raimondo Smit en zijn team van ongeveer dertig medewerkers.

Verspreid over begane grond en eerste verdieping treft de bezoeker in heel overzichtelijke en dynamische opstellingen een veelheid aan tweedehands artikelen aan. Van hele leuke kleding tot fraai serviesgoed, van zeldzame elpees en boeken tot gebruikte fietsen en beeld- en geluidsdragers als videorecorders, dvd-spelers, tv`s en radio`s. Er zijn thema-eilanden voor bijvoorbeeld presentatie van vintagekleding, door eigen personeel opgeknapte spullen, maar ook voor een kunstexpositie of een optreden van een bandje. Huishoudelijke artikelen als wasmachines, drogers en tv`s worden volop aangeboden.

Voor meer informatie:
http://rataplan.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support