De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligersvacature Community Manager

Amsterdam, vrijdag 25 oktober 2013

HVO Querido/SCIP  is voor een educatie project, ervaringswijzer/leernetwerk in samenwerking met de open universiteit, op zoek naar een vrijwilliger die de functie van community manager wil gaan vervullen voor een aantal uren per week. 

Wat heb jij HVO Querido/SCIP te bieden?
Voor de community van het Leernetwerk voor Ervaringsdeskundigen wordt gezocht naar een enthousiaste medewerker die de taak op zich neemt om deze community levendig te houden. 

Je taken 
- je leidt discussies in goede banen
- je vat discussies samen
- je laat nieuwe leden op hun gemak voelen.
- je wijst nieuwe leden de weg op het netwerk 
- Je reikt nieuwe ideeën aan de redactie aan 

Wat biedt HVO-Querido/SCIP jou? 
Als vrijwilliger bij HVO-Querido/SCIP kom je in contact met nieuwe mensen en boeiende verhalen. Je hoort bij een team van deskundige, betrokken en respectvolle medewerkers en vrijwilligers.  Je wordt begeleid door een van je collega’s, krijgt training waar nodig en ontvangt een onkostenvergoeding. Je komt met voldoening thuis.

Je werkomgeving: het is mogelijk om bij een redactie aan te schuiven in Amsterdam. Die komt zo om de week samen.  Keizersgracht 252 in Amsterdam. Het werken kan vanuit huis. We houden ook contact via google hangout, mail en telefoon.   Duur van de vrijwilligersperiode. Dat hangt er van af hoeveel discussies je volgt. Redelijk is een tot drie uur per week. Je mag het een maand uitproberen. Daarna zouden willen dat je minstens een half jaar blijft en minstens een uur per week modereert. 

Zet jij de eerste stap? Ben jij dé kandidaat voor deze vrijwilligersfunctie? Voor meer informatie kun je contact opnenmen met Herman Snijders, te bereiken op telefoonnummer 030-2368419 of 0640439511 en email herman@ervaringswijzer.nl. 




Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support