De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligers Academie Zuid

Amsterdam, maandag 3 juni 2013

Doe je mee!?

De VA-Zuid is er voor en door vrijwilligers. Hier vind je trainingen, workshops en masterclasses die jou helpen bij het uitvoeren van je vrijwilligerswerk. Er worden zoveel mogelijk handvatten gegeven! 

De VA-Zuid is te vergelijken met een kennismarktplaats waar vraag en aanbod bij elkaar komen en elkaar versterken. Met de trainingen wordt beoogd zoveel mogelijk in te spelen inspelen op de vragen en behoeften die bij vrijwilligers leven!

Zorg je voor een ander?

Volg een training! Op de  site bieden we trainingen aan. Op de agenda zie je welke je kunt volgen. Dus zie je iets wat je interessant vindt, schrijf je in, het is gratis! 

Stem op een concepttraining! Naast de trainingen die sowieso doorgaan staan er ook ‘concept’ trainingen op de agenda. Vind je een of meerdere trainingen interessant? Breng je stem er dan op uit!  Als er genoeg stemmen zijn gaan we de training, workshop of masterclass organiseren.  

Staat het onderwerp van je keuze er niet tussen? Heb je een vraag of behoefte aan een specifieke training, workshop of masterclass? Laat het weten!  Er wordt gekeken of het aanbod daarop afgestemd kan worden.

Wie ben jij?

Ben je buurtbewoner? Kom kennis delen! Heb jij bepaalde kennis die gaat over het ‘zorgen voor een ander’ en wil je die met anderen delen? Dat kan! Meld je aan op de website, geef aan wat voor training je te bieden hebt en kijk hoeveel stemmen je kunt verzamelen. Bij voldoende stemmen gaat jouw training door.

Ben je coördinator? Geef aan wat je vrijwilligers nodig hebben!Ben je coördinator van een groep vrijwilligers en signaleer je problemen of moeilijkheden waar ze regelmatig tegenaan lopen? Ook jij kunt je wensen kenbaar maken en zorgen dat er gerichte trainingen voor jouw vrijwilligers in het aanbod van de VA-Zuid terecht komen. Klik hier en maak je wensen en ideeën kenbaar!

Ben je trainer of heb je veel expertise? Bied je training aan! Er is heel veel kennis in Amsterdam Zuid en we nodigen mensen met expertise op een bepaald gebied uit om hun training aan te melden. Dit geldt zowel voor onze bestaande trainers, als voor nieuwe trainers die het idee hebben dat ze het aanbod aanvullen. De stemmen van de vrijwilligers bepalen of je training wel of niet doorgaat dus zorg voor een goede omschrijving!

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support