De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrij Uit de uitgaansavond

Amsterdam, vrijdag 4 oktober 2013

De uitgaansavond van de Buurtboerderij!Iedere vrijdagavond worden nieuwe, spannende  en uitdagende avonden georganiseerd waar veel te beleven valt. Centraal staat het ontmoeten van andere culturen en nieuwe mensen tijdens live muziek, festivals en dansfeesten. Voorafgaand met elkaar eten kan voor € 5,- voor drie gangen.

!Entree=Gratis! Diner reserveren voor 16.00 uur,  tel 020 337 68 20

Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark is een bruisend centrum van activiteiten. Iedereen is er welkom. Er zijn iedere dag broodjes, soepen, pannenkoeken, taarten, snacks en maaltijden te koop. Niet alleen de maag wordt gevuld, ook is er aandacht voor cultuur, lijf en leden. Neem deel aan een yogaklas of ontdek een bandje nog voor het in "De Wereld Draait Door" speelt. Kom naar een van de feesten, of huur de boerderij voor een trouwerij. De Buurtboerderij is al meerdere keren door het Parool uitgeroepen tot de coolste plek van Amsterdam.

De Buurtboerderij wordt gerund door vrijwilligers en klanten van De Regenboog Groep (in een dagbestedingstraject) onder begeleiding van vaste medewerkers. De werkzaamheden variëren van eenvoudig naar specialistisch werk: het ontvangen en bedienen van gasten, het schoon- en gezellig houden van het restaurant en recreatie/vergadergedeelte, helpen in de keuken, koken en ondersteunen bij feestjes en trouwpartijen.

Zo is de Buurtboerderij een plek om mensen te activeren. Medewerkers en vrijwilligers maken de Buurtboerderij tot een plek voor iedereen. De Buurtboerderij is eigendom van Stadsdeel West en wordt beheerd door Stichting Buurtboerderij; het beheer en de exploitatie is door de stichting uitbesteed aan De Regenboog Groep.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support