De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vragen over ervaringsdeskundigheid?

Amsterdam, dinsdag 27 augustus 2013

De organisatie Roads krijgt veel vragen van cliënten over hoe zij hun ervaringsdeskundigheid kunnen inzetten. De achtergrond van deze vragen is erg uiteenlopend: het gaat zowel over werk- als opleidingsmogelijkheden. Dit is voor Roads aanleiding geweest om alle kennis en informatie op één plek te verzamelen en het Expertisepunt Ervaringsdeskundigheid op te zetten.

Wat wordt er gedaan bij het Expertisepunt Ervaringsdeskundigheid?
- Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld op het gebied van onder andere opleiding, werk en stage
- Informatie wordt gebundeld en versterkt
-Het expertisepunt houdt zich bezig met deskundigheidsbevordering

Sinds de opening van het expertisepunt in april is er met tientallen mensen gesproken die graag als ervaringswerker aan de slag zouden willen. Een aantal van deze mensen worden doorverwezen (bijvoorbeeld naar een opleiding) en voor anderen is een stageplaats gevonden. Momenteel wordt er een informatiedesk ingericht en ook digitaal systeem opgezet waar je vacatures, opleidingen, weblinks en adressen kunt vinden.

Voor wie is het Expertisepunt Ervaringsdeskundigheid?
Het expertisepunt is er voor iedereen die vragen heeft over ervaringsdeskundigheid of die er wat mee wilt doen. Het doel is om cliënten en professionals optimaal te kunnen adviseren over de mogelijkheden rondom het inzetten van ervaringsdeskundigheid.

Contact
Kom langs bij het Expertisepunt in Amsterdam (Domselaerstraat 128a) tijdens de openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13:00 – 17:00 uur. Of mail naar expertisepunt@roads.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support