De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Oproep: onderzoek (zorg)vrijwilligers 2013

Amsterdam, woensdag 12 juni 2013

LAAT ONS WETEN WAT JE NODIG HEBT!

Amsterdam is blij met en trots op haar (zorg)vrijwilligers en mantelzorgers. Vandaar dat een aantal partijen de handen ineen slaat om te onderzoeken wat jij nodig hebt om dit te kunnen blijven doen.

WIL JE MEEDOEN AAN HET ONDERZOEK?

Wil je meedoen aan het onderzoek Informele zorg en diversiteit? Je helpt er ons en alle mensen die de zorg en aandacht van (zorg)vrijwilligers en mantelzorgers goed kunnen gebruiken heel erg mee!

Het invullen van de enquête duurt ca. 30 minuten. We vragen je wat je op dit moment aan ondersteuning krijgt en wat je (eventueel extra) nodig hebt om je vrijwilligerswerk goed te kunnen blijven doen.

MEEDOEN IS GEMAKKELIJK

DIGITAAL: Volg deze link en vul de vragenlijst in: www.research.net/s/VWA2013 

SCHRIFTELIJK: Bel of mail ons en we sturen je het onderzoek zo snel mogelijk toe. Bellen kan naar Yvette Wittenberg, 06 – 21156085, mailen naar y.wittenberg@hva.nl

Om je te bedanken voor je tijd ontvang je een VVV-bon ter waarde van € 7,50 als je de enquête volledig invult! Uiteraard worden al je antwoorden vertrouwelijk behandeld. In het laatste kwartaal van 2013 publiceren we de uitkomsten. We houden je hiervan op de hoogte!

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Hogeschool van Amsterdam in samenwerking met de GGD Amsterdam, deUniversiteit van Amsterdam, het Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam, het Platform Mantelzorg Amsterdam en de Vrijwilligersacademie Amsterdam.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support