De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Open dag Werkleerschool Amsterdam op wo 17 april

Amsterdam, maandag 25 maart 2013

De Werkleerschool is er voor mensen die vanwege psychische problemen of beperkingen van vergelijkbare aard niet eerder zijn toegekomen aan een beroepsopleiding. De school richt zich op mensen die (weer) aan het werk zijn gegaan of van  plan zijn dat te gaan doen, en daarnaast een praktijkopleiding willen volgen. Op woensdag 17 april aanstaande is er een open dag van de Werkleerschool Amsterdam.

In vergelijking met het reguliere onderwijs biedt de Werkleerschool een prettige kleinschalige leeromgeving, een programma op maat, en extra individuele ondersteuning.

Voor alle opleidingen geldt dat deze bestaat uit één dag school per week en voorts werken in de praktijk onder leiding van een leermeester.

Op de open dag kun je:
• in een gesprek met een medewerker van de Werkleerschool nagaan of een opleiding bij de Werkleerschool iets voor jou is. Je kunt specifieke vragen stellen aan huidige deelnemers, docenten en leiding van de school informatie krijgen van de docenten over de mbo-opleidingen van het komende jaar:
   - Assistent in de horeca en detailhandel niveau 1
   - Gastheer/vrouw niveau 2
   - Facilitair medewerker hospitality & events niveau 2 (receptie, administratie, beheer en catering)
   - Koksopleiding niveau 2
• kennis maken met onze prima studiefaciliteiten en de kleinschalige leeromgeving en kan je kennismaken met vertegenwoordigers van werk- en stageplekken of informatie krijgen over het zoeken en vinden van stage- of werkplek. Kan je echt niet naar de open dag komen maar wil je wel uitgebreid geïnformeerd worden, mail of bel ons voor een afspraak via info@werkleerschoolamsterdam.nl of 020-6264642 of 06-41395152. 

De mbo-opleidingen starten na de zomervakantie 2013 bij voldoende deelname.  

De Werkleerschool Amsterdam is een initiatief van de Prael en de Waterheuvel waarbij in de uitvoering wordt samengewerkt met het ROC van Amsterdam. De school is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Stichting Instituut GAK, het VSB fonds, Stichting Doen, de Rabobank Foundation en de gemeente Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support