De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontwikkelingen bij Jekuntmeer.nl

Amsterdam, donderdag 21 maart 2013

De website www.jekuntmeer.nl is voortdurend in ontwikkeling. Zo spelen we in vragen en verwachtingen van de gebruikers van de website. Op dit moment zijn we bezig met een paar veranderingen waar we je graag wat meer over willen vertellen. Zo zijn we bezig met nieuwe manieren van zoeken (met een filter en op een kaart) en gaan we een mogelijkheid inbouwen om in te loggen op Jekuntmeer.nl en zo zoekopdrachten en favoriete activiteiten op te kunnen slaan.

Een nieuwe manier van zoeken op jekuntmeer.nl
Het zoeken op jekuntmeer.nl gaat nu via een zoekformulier. Na het invullen en klikken op ` zoek` kom je terecht op een lijst met zoekresultaten. Bij de nieuwe manier van zoeken is deze resultatenlijst het uitgangspunt. De (be)zoeker kan met filters vragen aan en uitzetten en zo de zoekopdracht aanpassen. De lijst past zich daar dan direct op aan. Deze manier van zoeken is gangbaar op zoek websites zoals Funda en Marktplaats, en ook veel webwinkels maken hier gebruik van. Ook gaan we zoeken op kaart uitbreiden zodat je makkelijker kan zien wat er bij jou in de buurt aan activiteiten is. De oude vertrouwde manier van zoeken op jekuntmeer.nl met een zoekformulier en een uitgebreid zoekformulier zal daarnaast gewoon blijven bestaan. 

Zoekopdrachten en favoriete activiteiten opslaan 
Voor mensen die met enige regelmaat terugkeren op jekuntmeer komt er een mogelijkheid om zoekopdrachten en favoriete activiteiten op te slaan. Zo kun je als je na enige tijd weg te zijn geweest op jekuntmeer weer snel de weg vinden en kijken of er voor jou interessante nieuwe activiteiten bij gekomen zijn.

Daarnaast zijn er nog tal van wijzigingen aan de `achterkant` van het systeem, het gedeelte waar organisaties de activiteiten invoeren. We berichten de organisaties daar apart over.

We verwachten de veranderingen eind april door te voeren. Wil je graag op de hoogte blijven van wat er gebeurt op jekuntmeer.nl? naast deze nieuwsbrief zijn we ook te volgen op Facebook en Twitter.

Met vriendelijke groet,
Het Jekuntmeer team

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support