De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontwikkel je eigen vrijwilligers portfolio

Amsterdam, vrijdag 27 december 2013

Met het project Duizend en één Kracht heeft de ABC Alliantie in Amsterdam West het portfoliotraject geïntroduceerd voor vrijwilligers die graag een leer-/ervaringstraject willen volgen. Je kunt gedurende je vrijwilligerswerk een ontwikkelingstraject doorlopen door goed te kijken naar je acties en werkzaamheden en deze bij te houden in een portfolio.

Vrijwilligerswerk is een manier om iets te doen voor een ander. Iets waar je goed in bent of wat je graag doet. Los van de voldoening die dit geeft, biedt het mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt dingen leren waarmee je je eigen competenties en vaardigheden vergroot.

Dit traject duurt ongeveer drie maanden en het helpt je om inzicht te krijgen in de ervaring en competenties die je al bezit en de competenties die je graag zou willen ontwikkelen. Vervolgens sluit je het traject af met een POP (Persoonlijk Ontwikkelingsplan) en kun je er een EVC (Erkenning van Verworven Competenties) certificaat mee behalen.

Voor meer informatie over 1001 kracht in Amsterdam-West kunt u contact opnemen met Coraline Gerritsen: 06-14793627 | c.gerritsen@abc-west.nl

Bron: www.abc-west.nl/1001-kracht

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support