De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe website zoiizo: de gratis buurtmarktplaats van Zuidoost

Amsterdam, donderdag 17 oktober 2013

Hulp nodig of juist een ander ergens mee helpen in Zuidoost? Ga dan naar zoiizo.nl (spreek uit als ‘sowieso’). Dit is een nieuwe website waar u hulp kunt zoeken of iets kunt aanbieden in uw buurt. Kom in contact en help een ander, of wordt zelf geholpen. In het meest kleurrijke gebied in Amsterdam met ruim 150 culturen wil zoiizo het voor iedereen makkelijker maken om hulp te zoeken of aan te bieden.

Heeft u hulp nodig met boodschappen doen? Heeft u verstand van computers en wilt u daar iemand een keer mee helpen? Zoekt u iemand om samen te gaan sporten? Kunt u wat ondersteuning gebruiken bij het doen van de administratie? Of bent u een middag vrij en kunt u iemand een plezier doen door zijn of haar hond uit te laten? Spreekt u meerdere talen en kunt u iemand anders taalles aanbieden? Of misschien ben je student en vind je het leuk om een keer bijles te geven? Door hulp aan te bieden kunt u een buurtgenoot een enorme dienst bewijzen. Bovendien is het leuk om te doen! zoiizo is het verlengde van het bekende prikbord met mededelingen en oproepen in de supermarkt, maar dan online. Het werkt zoiizo!

zoiizo is een initiatief van het Stadsdeel Zuidoost. Samen met de buurthuizen, buurtwerkkamers, zorgcomplexen en andere lokale partners en ambassadeurs werken we hard aan het succesvol maken van de website. Bent u ook een goede buur en wilt u zich inzetten? Meld u aan op zoiizo.nl en plaats eenvoudig uw bericht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support