De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nationale Sportweek

Amsterdam, maandag 25 februari 2013

Sportaanbieders gevraagd

Van 20 april tot en met 27 april 2013 wordt de Nationale Sportweek weer gehouden. Er zijn nog veel mensen met een beperking die nog niet goed op de hoogte zijn van het sportaanbod. De Nationale Sportweek vraagt aanbieders van sportacitiviteiten tijdens de sportweek een gratis activiteit te organiseren om hen te laten kennismaken.

Voor uw activiteit kunt u via de website gratis formats downloaden om je eigen posters,flyers en deelnemerscertificaten te maken.Voor uw activiteit kunt u via de website gratis formats downloaden om je eigen posters,flyers en deelnemerscertificaten te maken.Tevens zorgt Sportpaleis voor T-shirts voor uw team.

Hoe meld ik de activiteit aan?

Stel een reguliere les samen door het organiseren van gratis proeflessen.   U kunt zich met uw acitiviteit aanmelden op www.nationalesportweek.nl vóór 14 maart 2013.  Uitsluitend op aanvraag verzorgt Sportpaleis T-shirts voor uw medewerkers. Aanvragen vóór 14 maart per E-mail sturen naar info@sportpaleis.nl . N.a.v. het tienjarig bestaan van de Nationale Sportweek geeft het Sportpaleis eenmalig 25% korting op sportartikelen voor deelnemers. De gemeente Amsterdam en het Sportpaleis zorgen voor promotie door heel Amsterdam o.a. advertenties in de stadsbladen Echo, Stadsblad en de Metro.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support