De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Loenatique zoekt jou!

Amsterdam, maandag 24 juni 2013

Loenatique heeft een gelegenheid om een aantal gemotiveerde dames of heren die op zoek zijn naar dagbesteding een plek te bieden. Niet alleen creatieveling heten we welkom, ook goede verkopers hebben we nodig en deelnemers die de website actueel kunnen houden. Speciaal zijn we op zoek naar deelnemers die willen leren werken op de borduurmachine.

Loenatique is met haar 25 deelneemsters een uniek project voor dagbesteding en sociale activering waar een creatief atelier en winkel samenkomen. Onze dames zijn handig met stof, creatief met draad en (haak)naald en breien de sterren van de hemel. In Loenatique wordt veel gedaan, inmiddels zijn er in bijna 4 jaar meer dan 4700 unieke producten gemaakt. Belangrijk vinden we dat alle activiteiten worden gedaan in eigen tempo en volgens eigen ideeën. De vele stoffen, garens, knopen en te bewerken kledingstukken prikkelen de motivatie en inspiratie in het atelier. De verkoop van onze unieke producten wordt gedaan door onze eigen enthousiaste deelneemsters. 

Ben jij geïnteresseerd in dagbesteding bij Loenatique? Bel dan naar 020 3301833, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.

Graag tot ziens!

Loenatique is onderdeel van Roads. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support