De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Langste eettafel

Amsterdam, vrijdag 6 september 2013

In de Week tegen Eenzaamheid, van 26 september tot 5 oktober 2013, organiseert Coalitie Erbij de ‘Langste Eettafel van Nederland’. De Langste Eettafel is een terugkerend evenement met als doel om mensen op een gezellige manier met elkaar kennis te laten maken en het onderwerp eenzaamheid onder de aandacht te brengen. Door alle tafels aan te melden en te verbinden vormen we symbolisch de Langste Eettafel van Nederland. Vorig jaar hebben we een eettafel van 12,5 km gerealiseerd maar dit jaar gaan we voor een langere tafel! Wij kunnen uw hulp goed gebruiken om de Langste Eettafel 2013 tot een succes te maken. Helpt u mee?

Doe mee

Organiseer in de week van 26 september tot 5 oktober een tafel waar iedereen kan aanschuiven en leer nieuwe mensen in de buurt kennen. Een besloten tafel organiseren mag natuurlijk ook. U beslist zelf op welke dag u de tafel organiseert en of het om een ontbijt-, lunch- of dinertafel gaat. Het gaat erom dat er gezellig samen gegeten wordt, want samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Burennetwerk coördineert namens Coalitie Erbij de Langste Eettafel in Amsterdam. Meld u bij ons aan en wij helpen u aan materiaal ter promotie en aankleding van de tafel. Daarnaast kunnen wij een tegemoetkoming in de kosten van maximaal €50 bieden. Zelf een sponsor vinden of buurtbewoners vragen zelf iets mee te nemen kan natuurlijk ook.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de landelijke website van Coalitie Erbij. De coördinatie van de Langste Eettafel in Amsterdam ligt bij Burennetwerk. Wilt u zich aanmelden? Mail dan uw naam/organisatie, locatie, datum, tijd en (maximaal) aantal deelnemers naar eettafel@burennetwerk.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 020 6239771 (Eva van Egmond & Miranda Muller, Organisatoren Langste Eettafel Amsterdam).

We horen graag of u wilt helpen de Langste Eettafel te vormen door een eettafel op uw locatie te organiseren in de week van 26 september tot 5 oktober 2013. Daarmee brengt u uw locatie onder de aandacht en u helpt buurtbewoners contact met elkaar leggen. Mocht u het leuk vinden om een tafel te organiseren, maar weet u niet precies hoe, neemt u dan vooral contact met ons op. Wij gaan dan graag met u in gesprek en wellicht kunnen we u koppelen aan andere geïnteresseerden zodat u samen een eettafel kunt organiseren.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support