De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Het Burennetwerk koppelt buren aan elkaar om te helpen

Amsterdam, donderdag 11 juli 2013

Om hulp vragen is niet altijd makkelijk. Toch zijn er vaak mensen die u willen helpen als zij zouden weten dat u hulp nodig heeft. Het kan gaan om een klusje in huis of in de tuin, maar ook om het doen van een boodschap, begeleiding naar de dokter, gewoon een kopje koffie drinken of het maken van een wandeling.

Bij Burennetwerk Amsterdam kunnen mensen die willen helpen zich aanmelden. Waarschijnlijk wonen ook wel een aantal goede buren bij u in de buurt. Als u het aanvraagformulier invult dan gaat het Burennetwerk op zoek naar die goede buur.

Burennetwerk Amsterdam zoekt een buur wanneer u: Geen vrienden, familie of kennissen heeft die u kunnen helpen. Niet voldoende geld heeft om betaalde hulp in te schakelen. Eventueel beperkt bent door gezondheidsklachten.

Een hulpvraag heeft die niet door professionele hulporganisaties kan worden opgelost. Als u twijfelt over uw situatie kunt contact opnemen met de Helpdesk van het Burennetwerk. Wij denken graag met u mee. 

Het nummer is 020 - 623 97 71. De Helpdesk is open van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00. Helaas is niet elke vraag passend voor het Burennetwerk. Mocht uw vraag niet passend zijn dan kan het Burennetwerk u doorverwijzen naar een andere organisatie.

Wat moet ik doen?
U kunt bij ons om hulp vragen. Vult u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Het Burennetwerk zal contact met u opnemen om uw aanmelding compleet te maken en om u te informeren over het koppelen aan een buur.

Als u dit formulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt ook bellen met de Helpdesk van het Burennetwerk. Het nummer is 020 - 623 97 71. De Helpdesk is open van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support