De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gezocht: vrijwilligers voor visitatiecommissie Amsterdamse Pluim

Amsterdam, vrijdag 24 mei 2013

Clientenbelang is op zoek naar mensen met een ggz achtergrond of ervaringen in de ggz die het leuk vinden en tijd hebben om deel te nemen aan de visitatiecommissie van de Amsterdamse Pluim.

Met een groepje worden de genomineerde projecten bezocht, en aan de hand van een aantal criteria getoetst op hun toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Jij kijkt dan vanuit jou achtergrond (en representeert daarmee de ggz doelgroep) wat belangrijk is om aan te voldoen dat mensen vanuit de ggz zich welkom voelen om hier te sporten. Je wordt ondersteund door een coordinator.

De Amsterdamse Pluim is een prijs voor sportorganisaties waar mensen met een beperking, een chronische ziekte of psychische problemen kunnen sporten of bewegen. Elk jaar worden 10 organisaties genomineerd voor de prijs. Drie organisaties krijgen een prijs.

Tijdsinvestering
Een bezoek aan een sportorganisatie kost ongeveer anderhalf uur. Daar komt de reistijd nog bij. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je mee gaat. Minimaal één keer en maximaal tien keer. Naast de visitaties zijn er nog drie bijeenkomsten van ongeveer twee uur: de startbijeenkomst, de uitreiking van de prijzen en een gezellige lunch of diner als afsluiting.

Vergoeding

Er is een vrijwilligersvergoeding van € 10,00 per keer. De reiskosten krijgt apart vergoed.

Aanmelden

Wanneer je denkt dat dit iets voor jou is, kun je contact opnemen met Irma Kreuger, coördinator van de Visitatiecommissie, via i.kreuger@upcmail.nl  of op 06 46 32 78 64.

Bron: www.clientenbelang.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support