De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Elke vrijdag kortingsactie bij Colors

Amsterdam, vrijdag 6 september 2013

Elke vrijdag kan je bij de kaarsenmakerijwinkel Colors voor € 10,- een hele tas kaarsen kopen. Je mag zelf de kaarsen uitzoeken. In de winkel Colors worden de kaarsen verkocht die gemaakt worden in de kaarsenmakerij.

Kaarsenmakerij en Winkel Colors
Prachtige handgemaakte kaarsen, te koop in winkel Colors, gemaakt door Hi5-ers in de Kaarsenmakerij. Hi5 is een samenwerkingsverband waarin projecten worden aangeboden die sociale activering en arbeidsmatige dagbesteding voor dakloze, psychiatrische en verslaafde cliënten realiseren. Je kunt de kaarsen kopen in de winkel of een verzoek indienen om een speciale kaars te laten maken: bijvoorbeeld als kerstattentie of een verjaardagscadeau. Bedrijven of instellingen kunnen voor hun medewerkers een workshop reserveren bij de Kaarsenmakerij, bijvoorbeeld als teamuitje. De workshop wordt gegeven door een werkbegeleider en Hi5-ers, na de instructie kunt u zelf aan de slag met het maken van kaarsen. Onder verantwoordelijkheid van de werkbegeleiders leren Hi5-ers verschillende soorten kaarsen maken. Het ambachtelijk proces wordt ondersteund met professionele apparatuur. Het resultaat is er naar, sommige kaarsen zijn prachtig gedecoreerd.

Bij Colors, de kaarsenmakerij van De Regenboog Groep ziet geen enkele kaars er hetzelfde uit. Bezoekers van de inloophuizen maken de kaarsen zelf en leggen er hun hart en ziel in. Laat u verrassen. Koopt u een Colors kaars, dan haalt u een werkelijk uniek werk in huis en steunt u de Regenboog Groep en de medewerkers van Colors.

Alle creatieve productiviteit binnen de Regenboog – vaak op een hoog niveau – moet ergens naar toe. Wat is er beter dan verkoop? De mooiste waardering is natuurlijk als de door Hi5-ers gemaakte producten ook daadwerkelijk worden verkocht. Daarom is de winkel Colors opgericht. In de winkel in Oud-West, naast het inloophuis, vind je de mooiste producten. Afkomstig uit alle windrichtingen in de stad, binnen de Regenboog: Solox producten, de Kunstsuites (schilderijen en tekeningen) en de kaarsenmakerij. Ook worden er artikelen (servies, knuffels, notitieboekjes) verkocht die bijvoorbeeld bij SNWA zijn gemaakt door mensen uit dezelfde doelgroep.

Adres: je vindt de winkel op de Bilderdijkstraat 182 hs in Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support