De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Eénpersoonsrestaurant `Eenmaal` opent in West

Amsterdam, vrijdag 28 juni 2013

Het eerste éénpersoonsrestaurant ter wereld opent op 27 juni in de Kolenkitbuurt in stadsdeel West. Bij éénpersoonsrestaurant ‘Eenmaal’ aan de Bos en Lommerweg 361, kun je genieten van een vier-gangen diner, maar er mag maar één persoon per tafel dineren.

Nadat ‘Eenmaal’ eerder dit jaar succesvol proefdraaide tijdens het culinaire festival de Rollende Keukens op het Westergasterrein, opent het pop-up restaurant nu tijdelijk haar deuren aan de Bos en Lommerweg 361 in Amsterdam.

‘Eenmaal’ is open op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Het vier-gangendiner inclusief drank kost €25,- per persoon. Reserveren kan via reserveren@eenmaal.com.

De initiatiefnemers willen mensen verleiden om naar het restaurant te komen en tegelijkertijd stof tot denken geven. ‘Eenmaal’ is een merk dat midden in de maatschappij staat. Een spannend experiment voor wie nooit alleen uit eten gaat en een aantrekkelijke plek voor wie dit vaker doet.

‘Eenmaal’ is een initiatief van ontwerpster Marina van Goor en branding agency VandeJong. Samen proberen zij het publieke debat rondom het thema eenzaamheid aan te jagen en het denken over alleen zijn in de openbare ruimte te veranderen. Eenmaal is een social design project van Van Goor dat wordt gefinancierd door Stichting DOEN.

Kijk voor meer informatie op www.eenmaal.com

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support