De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dienstenwinkel voor de buurt

Amsterdam, dinsdag 12 februari 2013

De Dienstenwinkel Kadoelerbreek levert kleine diensten voor alle bewoners van Banne Buiksloot die een smalle beurs hebben of op leeftijd zijn of een chronische ziekte hebben.

De Dienstenwinkel wordt gerund door vrijwilligers en medewerkers van Cordaan. De Dienstenwinkel is tevens een laagdrempelige ontmoetingsplek waarin mensen met een GGZ achtergrond en ouderen uit de buurt elkaar ontmoeten door o.a. kleinschalige koffieochtenden te organiseren. De deelnemers van de koffieochtenden komen met vragen naar klusjes. Zo is er een directe lijn naar de buurt waaruit duidelijk wordt waar behoefte aan is en waarop de Dienstenwinkel een dienst ontwikkelt. Op deze manier is de rollator service ontstaan, de 2e handskleding service en worden de sociale activiteiten aangeboden door onze vrijwilligers.  

Bij de Dienstenwinkel kunt u terecht voor: post service, kopieer service, tuin- en balkon service, naai- en verstel service, wasservice, hondenoppas, boodschappen service en formulieren service.

De Dienstenwinkel heeft in een korte tijd een speciale en succesvolle plek weten te krijgen in deze nieuwe omgeving!

De Dienstenwinkel is genomineerd voor het RIBW evenement 2013 Live! De verkiezing is op 21 maart! Meer informatie op de website van RIBW evenement.

Dienstenwinkel Kadoelerbreek
Crabschuytstraat 136 | 1034 BL Amsterdam | 020-8869319 | 06-46425168 | dienstenwinkel@cordaan.nl

Geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 - 16:00 uur

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support