De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Talentenbeurs: zoeken, vinden en meteen afspreken | 20 juni

Amsterdam, zaterdag 1 juni 2013

Stadsdeel West organiseert samen met de ABC Alliantie de eerste Talentenbeurs, op donderdag 20 juni a.s. in De Nieuwe Liefde. Bewoners van het stadsdeel die op zoek zijn naar manieren om nuttige (werk)ervaring op te doen en graag hun netwerk willen vergroten, kunnen er direct ‘zaken doen’ met allerlei organisaties en bedrijven uit het stadsdeel. 

Er is plek voor 100 bezoekers. Inschrijven kan t/m 10 juni 2013.     

Een aantal grote vrijwilligersorganisaties en instellingen staan op de Talentenbeurs, waaronder: De Zonnebloem, Burenhulp en Humanitas, Ook zijn er diverse bedrijven aanwezig, waaronder: het ZID-theater, Randstad, Tempo-team, Amsta, Cordaan en Stadsdeel West. Zij bieden vacatures voor (vrijwilligers)werk, stages, adviezen, leerplekken of tips om talenten verder te laten groeien. Portefeuillehouder Hetty Welschen: “Werkervaring opdoen kan  helpen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen. Ik vind het belangrijk dat we die gelegenheid bieden. Als deze eerste Talentenbeurs succesvol verloopt, zullen we dit vaker organiseren.“ Het belangrijkste doel van de Talentenbeurs is: meteen werk maken van je plannen om verder te komen. Zoeken, vinden en meteen afspreken.   

Inschrijven en gratis workshop vooraf
De Talentenbeurs vindt plaats op donderdag 20 juni a.s, van 09:30 tot 13:00 in De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam. Bewoners uit het stadsdeel kunnen zich tot en met 10 juni 2013 inschrijven via: www.west.amsterdam.nl/talentenbeurs. Telefonisch kan ook, via Jes Hogervorst (ABC Alliantie), tel. 06 1306 5495. Er is plek voor 100 deelnemers. Op is Op! Iedereen die zich inschrijft, krijgt een uitnodiging om mee te doen aan een inspirerende workshop waar je op  een leuke, creatieve manier leert hoe je jezelf kunt presenteren op de Talentenbeurs. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support