De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ACTIVITEITENTOUR DOOR OOST | 27 juni

Amsterdam, vrijdag 7 juni 2013

Op donderdag 27 juni organiseert Dynamo een activiteitentour door Amsterdam Oost, met de nadruk op wijken Transvaal en Watergraafsmeer.

Voor wie:
Voor o.a. klantmanagers, taaldocenten en andere verwijzers die  hun cursisten/klanten gerichter willen motiveren tot het deelnemen aan activiteiten en (vrijwilligers-)werk in Amsterdam Oost.  

Wat gaan we doen:
We fietsen langs een aantal interessante activiteiten en initiatieven in Oost.  
We beginnen in het onlangs geopende (op 24 juni) woon- en servicepunt de Kraaipan op Hofmeyrstraat 67, een plek bedoeld om mensen langer thuis te laten wonen, maar ook een locatie voor ontmoeting en activiteiten voor de buurt.  

We fietsen langs buurtcentrum Transvaal waar we kennismaken met de gezondheidsroute, een laagdrempelige sportactiviteit; langs de prachtig bloeiende buurttuin (buurtinitiatief van actieve buurtbewoners van het Afrikanerplein) en de Buurtfietswerkplaats, de leverancier van de nu al zeer gewilde transvaalfiets. Bij de Pitstop krijgt u o.a. informatie over het nieuwe Participatiecentrum Oost.  

Om 12:00 staat er een heerlijke lunch klaar in het Brinkhuis in Betondorp en maakt u kennis met de werkwijze van de sorteergroepen en het Buurtpunt, het nieuwe sociaal loket voor Oost.    

Gezien de verwachte belangstelling wil ik u vragen om u voor 20 juni in te schrijven. Dit doet u door een mail te sturen aan mlinden@dynamo-amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support