De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

15 november | BuurtBazaar Baarsjes

Amsterdam, dinsdag 12 november 2013

Kom vrijdag 15 november tussen 12.00 en 17.00 uur naar de BuurtBazaar in De Tagerijn en Coop MidWest. Deze bazaar is voor iedereen die meer wil doen met minder geld. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u zelfs genieten van een gratis lunch.

Op de BuurtBazaar komen uiteenlopende zaken aan bod; een juridisch spreekuur, een tweedehands spullenmarkt, koken voor weinig, een verwenhoek, activiteiten en vrijwilligerswerk voor jong en oud, computerhulp en reparatie, een modeshow met tweedehands winterkleding en nog veel meer.

Besparingstips
Belangrijk onderdeel van de markt zijn de tips om geld aan te vragen of te besparen. Verder geven diverse instellingen informatie over mantelzorg, regels en voorzieningen en hulp bij invullen van formulieren.

Dress for success
Aan de BuurtBazaar doen allerlei organisaties mee om iedereen van advies te voorzien: Dienst Werk en Inkomen, De Voedselbank, Dress for success, ATKB, Boot, de sociale wijkteams van ABC-West, Bureau Leerplicht en vele andere organisaties.

De BuurtBazaar wordt georganiseerd door: Foor El-Qaar, Coop MidWest, ABC-West De Baarsjes en Stadsdeel West.

BuurtBazaar De Baarsjes
Vrijdag 15 november
Van 12.00-17.00 uur
In De Tagerijn (Balboaplein 18) en MidWest (Cabralstraat 1)

Bereikbaarheid: tram 7 en 13, halte Marco

Polostraat Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Kuyvenhoven van ABC-West: tagerijn@abc-west.nl, 020 618 4952.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support