De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

11 september: Eigenwijks 55 jaar

Amsterdam, vrijdag 6 september 2013

Eigenwijks is 55 jaar en iedereen is uitgenodigd om het mee te vieren! Een mooi moment voor ontmoeting, debat en plezier. Hieronder vindt u het programma voor de dag.

Van 14.00 tot 17.00 uur zijn het Staalmanpark en het daaraan grenzende Coco’s Keuken de locatie voor een middag vol met creatieve workshops, optredens, quizzen, een rommel- en informatiemarkt en gezelligheid.
Het ZID Theater lokt met betoverende acts de hele buurt naar het Staalmanpark De rappers van Vespa Gang en Kami-Kazi trappen omstreeks 14.00 uur de dag af met een spetterend optreden en kinderen kunnen daarna een rapworkshop volgen. Een prachtige kans om samen met een echte rapper een rap te maken over de buurt en Eigenwijks.

Om 14.15 uur start een voetbaltoernooi voor meiden en jongens op het voetbalveld . Dit toernooi wordt georganiseerd door buurtbewoners en het klussenteam van de Alliantie. Inschrijven kan van 13.15 tot 14.00 uur bij het voetbalveld. Er zijn twee competities: één voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en één voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Doe mee en win samen met je team de Eigenwijks voetbaltoernooi beker!

Speciaal voor deze dag organiseert mevrouw Kerkman een rommelmarkt. Op de stoep voor het Staalmanpark verkopen twintig kraamhouders hun spullen. Dus kom en sla uw slag! In het park is er voor de allerkleinsten een springkussen en schmink. Verder kan iedereen een videobericht achterlaten bij de Eigenwijks bakfiets.

Coco’s Keuken
Ook in Coco’s Keuken is van alles te doen. De hele middag staan de enthousiaste medewerkers van Coco’s Keuken klaar. U kunt heerlijke hapjes en drankjes kopen in het restaurant en op het prachtige terras met uitzicht op het Staalmanpark. Binnen is een informatiemarkt en voor de echte kenners een speciale ‘Nieuw-West Quiz’. Voel je meer voor dansen dan voor fitness? Heb je altijd al willen zingen, maar is een koor een stap te ver? Heb je verhalen genoeg, maar krijg je ze niet op papier? Doe dan om 15.30 uur mee met een mini-workshop van Grey Vibes (www.greyvibes.nl), de theaterwerkplaats voor 55-plussers. Op het terras van Coco’s Keuken start om 14:30 uur een doorlopende creatieve workshop. Samen met de studenten van Vooruit uit Geuzenveld wordt een kleurrijk aandenken gemaakt vanwege het 55-jarig bestaan van Eigenwijks. Werk mee aan een mooi monument van een vast onvergetelijke dag!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support