De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wegwaaiende gedachten

Amsterdam, maandag 16 juli 2012

Het Alzheimer Café Zuid sluit het seizoen af met de film wegwaaiende gedachten. In deze  film gaat Peter Jan Rens in gesprek met vier mensen die allemaal één ding gemeen hebben: zij lijden aan dementie. In gesprek met hem vertellen zij over de dingen die ze nog wel kunnen en die ze leuk vinden. Ze praten ook over de dingen die niet meer lukken en over hun wegwaaiende gedachten. Na afloop van de film is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen  over alles wat te maken heeft met dementie.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen die op de één of andere manier te maken hebben met dementie. Elke derde woensdag  van de maand vindt een café-avond plaats in Amsterdam Zuid: Rivierenbuurt en Buitenveldert. Iedere keer wordt een ander thema besproken en er is ruimte voor ontmoeting en uitwisseling van ervaringen.  

Locatie
Woon- en Zorgcentrum Torendael Veluwelaan 21, Rivierenbuurt in Amsterdam. Elke 3e woensdag van de maand. Het café is open vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00-22.00 uur. De toegang is gratis!  

Noteer alvast: volgende Alzheimer Café 17 oktober
Het eerst volgende Alzheimer Café is op 17 Oktober 2012.  Dita Bos (specialist Ouderengeneeskunde, voormalig verpleeghuisarts) geeft dan voorlichting over dementie (oud en vergeetachtig).

Meer informatie
Het Alzheimer Café Zuid: Rivierenbuurt en Buitenveldert is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, Dynamo en PuurZuid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Karin Simon van Dynamo, telefoon 020 46 28 440, e-mail: ksimon@dynamo-amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support