De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Week van de chronisch zieken !

Amsterdam, woensdag 31 oktober 2012

9 t/m 16 november is de Week van de Chronisch Zieken. In deze week kunnen mensen met een chronische aandoening gratis kennismaken met sport- en beweegactiviteiten bij hen in de buurt. Amsterdam is met 22 activiteiten koploper in het sportaanbod voor chronisch zieken.

Bewegen en sporten is goed voor iedereen, maar vooral voor chronisch zieken. Een actieve levensstijl kan namelijk helpen om de (pijn)klachten van de aandoening te verminderen.

Maar waar moet men op letten? En welke beweging is geschikt voor welke aandoening? In de Week van de Chronisch Zieken is bij alle activiteiten extra aandacht voor begeleiding bij het sporten en bewegen.  

Het complete aanbod van sport- en beweegactiviteiten in deze week is te vinden op: www.chronischziek.nl of www.amsterdam.nl/aangepast sporten.  

Amsterdamse Wegwijzer Aangepast Sporten
Meer sportaanbod voor mensen met een chronische aandoening vindt u in de Amsterdamse Wegwijzer Aangepast Sporten. Deze wegwijzer kan u helpen het juiste sport- en beweegaanbod bij u in de buurt te vinden. Het sportaanbod in de Wegwijzer is gerangschikt op sport- en beweegactiviteit, handicap en op stadsdeel.

U kunt de wegwijzer kosteloos aanvragen via www.amsterdam.nl/aangepastsporten. Op de site vindt u ook het actuele aanbod van de reguliere sport- en beweegactiviteiten bij u in de buurt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support