De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wat ga jij doen?

Amsterdam, woensdag 26 september 2012

Lange dagen, eenzaamheid, verveling, piekeren en ongezonde verleidingen… Herkenbaar? Dagbesteding of vrijwilligerswerk geven je het gevoel zinvol bezig te zijn. Je week krijgt structuur en bezig zijn zorgt ervoor dat je minder piekert en gevoelig bent voor verleidingen. Wil jij aan de slag en ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Kom dan naar  de bijeenkomst “Wat ga je doen?” op donderdag 27 september van 15:30 tot 18:00 bij De Regenboog.

·        Leo Rietveld van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam vertelt over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk en hoe de VCA je daarbij kan helpen.

·        Martine Rijnders van de Regenboog  Groep vertelt over het project Next Step, een cursus over vrijwilligerswerk en alles wat daarbij komt kijken.

·        Betty Bergsma van De Omslag  vertelt over andere mogelijkheden voor dagbesteding en hoe je die kunt vinden, onder andere via de website www.jekuntmeer.nl

Wat: Informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk en dagbesteding voor bezoekers en cliënten van de GGZ en maatschappelijke opvang “Wat ga jij doen?”

Wanneer: Donderdag 27 september van 15.30 tot 18.00 uur

Waar: In de vergaderzaal van De Regenboog, Droogbak 1d in Amsterdam (vlak naast Ibis-hotel bij het Centraal Station)

Kosten: Gratis

Vragen? Leo Rietveld, 020-6365228, l.rietveld@vca.nu

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support