De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligersacademie activiteiten op 28 september

Amsterdam, donderdag 27 september 2012

Op vrijdag 28 september organiseert de vrijwilligersacademie de ‘Dag van de Vrijwilliger in stadsdeel Zuid. Wil de Vrijwilligersacademie haar waardering tonen voor het fantastische werk van de vrijwilligers in Zuid. Dit jaar is er speciale aandacht voor de zorgvrijwilligers.

Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid opent de Vrijwilligersacademie haar academisch jaar. Dit gebeurt tijdens de Dag tegen de eenzaamheid, ook op 28 september a.s. Op Amstelhoven is er een Masterclass Eenzaamheid en worden allerlei workshops georganiseerd.

1   DAG VAN DE VRIJWILLIGER in stadsdeel en VA-Zuid  
Met de dag wil Stadsdeel Zuid haar waardering tonen voor het fantastische werk van de vrijwilligers in Zuid. Dit jaar speciale aandacht voor de zorgvrijwilligers. Er worden veel workshops georganiseerd.

De dag is van 15.30 uur tot 20.00 uur in Torendael, Veluwelaan 21, 1079 PX Amsterdam. Voor overzicht en inschrijven voor de workshops in VA Zuid kun je (ook vrijwilligers) terecht op de website van de Vrijwilligersacademie: http://vrijwilligersacademie.net/nl/opleiding/va-zuid  

2   DAG TEGEN EENZAAMHEID  
In de Week tegen Eenzaamheid opent de Vrijwilligersacademie haar academisch jaar. Op Amstelhoven is er een Masterclass Eenzaamheid en worden allerlei workshops georganiseerd in samenwerking met de Diaconie, Young Designers, en met Coalitie Erbij Nederland. Vrijwilligers en mensen die zich weleens eenzaam voelen kunnen hieraan gratis deelnemen. Inschrijven voor de activiteiten en workshops op deze Dag tegen Eenzaamheid gaat via de Diaconie: http://www.protestantsamsterdam.nl/diaconie/nieuws-a-agenda/1092-dag-tegen-eenzaamheid-28-september.html

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support