De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Voorlichting ‘Computer, laptop of Ipad’

Amsterdam, woensdag 2 mei 2012

Bewoners uit stadsdeel Zuid die willen leren werken met computer, laptop en/of Ipad, zijn welkom bij de gratis voorlichtingsbijeenkomst van Dynamo.  

Op woensdag 9 mei vindt in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt (Rijnstraat 115) van 13.00-14.00 uur een voorlichting plaats over de verschillen tussen computer, laptop, IPad en Windows.  

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bewoners van 55 jaar en ouder en wordt verzorgd door vrijwilligers uit de buurt.

Van alles kunnen opzoeken op internet, e-mailen met familie vrienden en instanties, met echt beeld communiceren met kinderen of kleinkinderen waar ook ter wereld en nog veel meer mogelijkheden. Er zijn momenteel vele mogelijkheden die allen hun voor- en nadelen hebben.

Oudere bewoners uit stadsdeel Zuid zijn welkom bij de gratis voorlichtingsbijeenkomst ‘Computer, laptop of Ipad’.
De voorlichting vindt plaats op woensdag  9 mei is van 13.00 -14.00 in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt (Rijnstraat 115).

Na de voorlichting kan men zich inschrijven voor gratis begeleiding door vrijwilligers van Dynamo bij het leren omgaan met een computer of Ipad.  

Aanmelden voor de voorlichting kan bij Dynamo, telefoon 020 46 28 484 of via ontmoeting-zuid@dynamo-amsterdam.nl  (voor die bewoners die al wel e-mail gebruiken). www.dynamo-amsterdam.nl

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support