De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Verkiezing Sociaal Werker van het jaar 2012

Amsterdam, maandag 30 juli 2012

Kent u een sociale professional die het verschil maakt? Een verbindende schakel in de wijk, iemand die de toegevoegde waarde van zijn of haar werk zichtbaar maakt? Ook dit jaar kunnen sociale professionals meedingen naar de titel Sociaal Werker van het Jaar. En ú kunt uw favoriete sociaal werker voordragen voor deze titel. 

Kandidaten kunnen tot 22 augustus 2012 voorgedragen worden door collega’s, werkgevers, klanten of anderen die de sociaal werker in zijn of haar werk meemaken.

Voor meer informatie over de beoordelingscriteria en om een sociaal werker direct voor te dragen:www.reedbusinessevents.nl/sociaalwerker

De Sociaal Werker van het Jaar kandidaat:
* heeft visie op zijn/haar professie en toegevoegde waarde in de wijk/buurt en/of in de eigen organisatie ten behoeve van het werk van collega`s
* weet innovatie tot stand te brengen in het werk
* heeft tot doel de eigen kracht van de burgers in de buurt te versterken
* heeft een duidelijk verbindende rol en geeft belangrijke impulsen in de wijk/buurt
* heeft het effect van zijn/haar werk voor ogen
* maakt de toegevoegde waarde van zijn/haar werk zichtbaar.

Tijdens het Welzijnsdebat 2012 op 10 oktober worden de genomineerden voorgesteld en de winnaar van de Sociaal Werker van het Jaar Award bekend gemaakt. Naast de juryprijs wordt er tijdens het evenement gestemd op de genomineerden door de deelnemers voor de publieksprijs. 

Een deskundige jury kiest een winnaar uit de deelnemende sociale professionals. Deze jury bestaat uit: Marijke Vos  (Voorzitter bestuur MOgroep), Kitty de Laat (Directeur Vivaan), Wil Vughts (Sociaal werker van het jaar 2011), Marco van Stralen (Senior Adviseur in Community Development en docent Hogeschool Utrecht) en  Lizelotte Smits (Landelijk bestuurder Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening,  CNV Publieke Zaak)

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support