De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Uniek kunstproject in Amsterdam-Noord

Amsterdam, dinsdag 5 juni 2012

Zaterdag 7 juli a.s. gaat een spectaculair project op het IJ van start. Vanaf 7:00 uur ’s ochtends  gaan de leden van het Kunstenaarscollectief Wildebeest driftig met kwasten aan de slag om de kust van het IJ te gaan schilderen. Op het pontje vanaf het NDSM werf naar het Centraal Station en omgekeerd, oftewel heen en weer, wordt deze zaterdag een meterslang kunstwerk geproduceerd.

Vanaf 16:00 uur zal het eindresultaat te bewonderen zijn in Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam-Noord aan de Distelweg 85.

De opening van de expositie vindt plaats van 16.00 uur- 18.30 uur. Het kunstwerk, dat een unieke kijk op het IJ laat zien, bestaat uit meterslange doeken en kan in gedeeltes of in zijn geheel worden gekocht.

Tijdens de opening zal Lils Mackintosh een kort optreden geven.   Kunstenaarscollectief Wildebeest, gestart in (december) 2011, is een groep van zeven beeldend kunstenaars uit Haarlem en omstreken. Bindende factor tussen hen is de Kunstacademie Haarlem, waar zij allen studeren. Kunstenaarscollectief Wildebeest stelt zich onder meer tot doel opzienbarende kunstinitiatieven te ontplooien.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support