De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Talententent weer van start

Amsterdam, maandag 24 september 2012

Vervelen na school? Niet in Oost en Zuid! Doe ook mee aan Acro-Yoga, Recycle Bende, filosoferen, Urban bewegingstheater of een van de andere activiteiten van de Talententent!

De Talententent van Dynamo start weer met leuke en leerzame activiteiten na school in de stadsdelen Zuid en Oost. Kinderen krijgen via de basisschool het nieuwe programmaboekje. Deze boekjes worden uitgedeeld in Zuid: Rivierenbuurt en Buitenveldert en Oost: Dapperbuurt, Indische buurt, Oosterpark, Transvaal, Watergraafsmeer

Talententent evenementen:  

6 oktober: Dynamo Danst!
Het dak gaat eraf bij Dynamo op zaterdag 6 oktober! In samenwerking met ROC MBO College Zuid, organiseert Dynamo een echt dansevenement waar danslessen in allerlei stijlen wordt gegeven, zoals Hip Hop, House, Zumba en Streetdance. In het gloednieuwe gebouw van het ROC aan de Europaboulevard krijgen de kinderen les in een echte professionele dansstudio, zijn er verschillende dansdemo’s en presenteren de deelnemers aan het einde van de dag hun eigen dans.
Voor alle kinderen van 8 tot 13 jaar, inschrijven via ewouters@dynamo-amsterdam.nl  

21 oktober: Mini Marathon
Alweer de 37e Marathon van Amsterdam! Tijdens dit evenement organiseert Dynamo voor de vijfde keer de succesvolle Minimarathon. Kinderen tussen de 4 en de 11 jaar gaan om 9.45 van start bij de molen aan de Amsteldijk (Riekermolen) en lopen met de professionele lopers mee over een afstand van 1 kilometer. De kinderen krijgen een heuse medaille en een klein aandenken aan deze Minimarathon.

Inschrijven via jeugd@dynamo-amsterdam.nl  

Kijk voor het volledige aanbod op www.dynamo-amsterdam.nl/talententent

Heeft u vragen over naschoolse activiteiten? Bel met een medewerker van Dynamo 020 46 28 400 of stuur een e-mail naar planning@dynamo-amsterdam.nl.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support