De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Taalmarkt in bibliotheek Nieuwendam

Amsterdam, maandag 24 december 2012

Per 1 januari verandert er veel voor mensen die de Nederlandse taal willen leren en/of deze willen verbeteren. Daarom wordt op dinsdag 15 januari in bibliotheek Nieuwendam en het ernaast gelegen gebouw van Stichting Andishe een taalmarkt georganiseerd. Deze duurt van 9.30 tot 11.30 uur.

Eerder, in september dit jaar, vond ook al een vergelijkbare en succesvolle taalmarkt plaats in bibliotheek Hagedoornplein. Verschillende taalaanbieders staan u te woord, u kunt een rondleiding krijgen in de bibliotheek, meedoen met of kijken naar een leesclub, taalspelletjes doen en zelf ervaren hoe de oefen-pc’s werken. Ook is er een openbare taalles waar u aan deel kunt nemen om te zien of dit iets voor u is.

Deelname aan de taalmarkt is gratis!

Wie vaker wil oefenen op de oefen-pc’s, naar het spreekuur komt of deelneemt aan een leesclub, krijgt per 1 januari een gratis lidmaatschap van de OBA voor een jaar. 

De taalmarkt is een initiatief van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, regio Noord, in samenwerking met het stadsdeel, de verschillende taalaanbieders, Eva & Adam, Taalwijzer Noord en Stichting De Omslag. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support