De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Studio Rambler tovert de Zeedijk op zaterdag 13 juli om tot een catwalk

Amsterdam, maandag 25 juni 2012

Rambler zal op 13 juli om 19.00 uur de Zeedijk omtoveren in een catwalk waar de collectie van 2013 om 19.30 uur gepresenteerd zal worden.

Rambler biedt Amsterdamse straat- en zwerfjongeren de kans werkervaring op te doen door een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van de kledinglijn Rambler. Rambler is een uniek en gedurfd initiatief voor een kwetsbare groep die door weinig andere organisaties wordt geholpen met geschikte projecten. Veel zwerfjongeren leiden nu een heel leeg bestaan bij gebrek aan projecten waar ze zich thuis voelen. Het concept van Rambler heeft bewezen aantrekkingskracht bij de doelgroep. Kom dus op 13 juli genieten bij de modeshow, maak kennis met de ontwerpers en laat je verrassen door hun designs!

Verschillende jongeren hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en mooie ideeën bedacht voor volgend jaar zomer.  Vanaf 19.00 is iedereen daarom van harte welkom op de Zeedijk 54. Exact een half uur later om 19.30 zullen we starten met een spetterende show en presentatie van deze nieuwe collectie. Na afloop van de show nodigen we jullie uit voor een drankje bij ons in de studio.  

Het is een openbaar evenement, maar we vinden het leuk als jullie je toch aanmelden via onderstaande link of via RSVP op deze email. http://www.facebook.com/events/238989412885615/?context=create

Rambler is een uniek en gedurfd initiatief voor een kwetsbare groep die door weinig andere organisaties wordt geholpen met geschikte projecten. Veel zwerfjongeren leiden nu een heel leeg bestaan bij gebrek aan projecten waar ze zich thuis voelen. Het concept van Rambler heeft bewezen aantrekkingskracht bij de doelgroep.   

Kom dus op 13 juli genieten bij de modeshow, maak kennis met de ontwerpers en laat je verrassen door hun designs!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support