De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stadsgidsen gezocht

Amsterdam, vrijdag 24 februari 2012

Ben jij dakloos geweest in Amsterdam en wil jij jouw verhalen uit deze periode delen met anderen?  Dan is stadsgids worden van Amsterdam Underground iets voor jou!  

Amsterdam Underground organiseert stadswandelingen in het wallengebied. Voor deze wandelingen  zoeken we gidsen die het leuk vinden om hun verhalen te delen met mensen die niet bekend zijn met  het leven op straat. Door deze verhalen te delen met anderen hopen wij dat er meer kennis over en  begrip zal ontstaan voor mensen die dakloos zijn en/of alcohol of drugs gebruiken.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de wandelingen zijn onder andere: Hoe overleef je op  straat? Hoe ziet je dag eruit? Waar slaap je? Hoe kom je aan eten en drinken? Hoe kom je aan geld?  Drink je of gebruik je drugs om de dag door te komen of werd je daardoor juist dakloos? Wat is wit of  bruin? Wat is je ervaring met de politie en/of de hulpverlening?   

Als gids is het belangrijk dat je afspraken nakomt, op tijd komt, het leuk vindt om met verschillende  mensen om te gaan, voor een groep kan spreken en de groep op een veilige manier begeleidt. De activiteit wordt georganiseerd door De Regenboog Groep. 

Interesse? Meer informatie vind je hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support