De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Rotterdammers en Utrechtenaren winnen Dutch Streetcup 2012

Amsterdam, maandag 20 augustus 2012

Afgelopen zaterdag vond de finale van de Dutch Street Cup plaats. Het toernooi, dat traditiegetrouw plaatsvond op de Dam in Amsterdam werd gewonnen door het vrouwenteam de Utrecht Angels en de heren van Leger des Heils Rotterdam. Jekuntmeer feliciteert beide teams van harte met hun overwinning en wenst ze veel succes toe tijdens de Homeless World Cup in oktober!

De Cup werd aan de winnende teams uitgereikt door de Amsterdamse wethouder Eric van der Burg, directeur Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg Cornel Vader en oud-topscheidsrechter en voorzitter van de Stichting Life Goals Frans Derks. De teams uit Rotterdam en Utrecht reizen in oktober af naar Mexico City om daar Nederland te vertegenwoordigen op de Homeless World Cup.

In totaal deden dit jaar 29 teams uit 19 verschillende steden mee. De Amsterdamse teams, die ook dit jaar weer gesponsord werden door jekuntmeer.nl vielen dit jaar buiten de prijzen. Ondanks de tropische hitte was er een flinke opkomst op de Dam.

De Dutch Street Cup is een activeringsprogramma van Stichting Life Goals voor mensen die (tijdelijk) buitenspel staan. Het Leger des Heils participeert actief in de organisatie van de Dutch Street Cup.  Iedere zorg- en welzijnsinstelling in Nederland heeft de mogelijkheid om een of meerdere teams in te schrijven en te strijden voor deelname aan de Homeless World Cup. Zie: www.dutchstreetcup.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support