De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Roads Tafelgasten

Amsterdam, donderdag 27 september 2012

Dankzij bijdragen van het Oranje Fonds, het VSB fonds en Stichting Theo Janssen MOC is Roads per 1 augustus 2012 met een nieuw project gestart: Roads Tafelgasten.

Het doel van Roads Tafelgasten is om mensen met een psychiatrische achtergrond en weinig sociale contacten te koppelen aan vrijwilligers om samen te eten.Samen eten verbindt mensen met elkaar en geeft bovendien het gevoel van erbij horen.

Roads Tafelgasten maakt onderdeel uit van het Roads Maatjesproject. 

Voor mensen in een sociaal isolement of met problemen om sociale contacten te leggen is het gevoel van “welkom zijn” een belangrijke ervaring. 
Op basis van een intakegesprek worden een vrijwilliger en één of meerdere deelnemers aan elkaar gekoppeld waarbij ze samen een eetgroepje vormen. De grootte van het groepje wordt altijd in overleg bepaald. 

De eerste voorbereidingen zijn inmiddels gestart voor Tafelgasten. Vanaf september is met de eerste eetgroepjes begonnen.

Bij ROADS Tafelgasten kunnen wij alléén deelnemers aan een vrijwilliger koppelen als zij wonen in de gemeente Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Ouder-Amstel, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg of in andere delen van de Haarlemmermeer.

Meer informatie over Roads Tafelgasten? Bel of mail gerust met Jorise de Boer, projectleider, werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag. Email tafelgasten@roads.nl of Tel. 06-57573151.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support