De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Open les Capoeira op IJburg

Amsterdam, dinsdag 11 december 2012

Op vrijdag 14 december is er speciaal voor buurtbewoners met een verstandelijkebeperking een openles Capoeira op IJburg. De les wordt gegeven door de bekende Braziliaanse capoeira meester Mestre Marreta van de Associação de Capoeira Berimbaude Ouro. De openles is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking én hun begeleiding.

In een anderhalf uur durende les zullen de deelnemers kennismaken met deze sportieve activiteit, die een mix is van vechtkunst, dans, acrobatiek en muziek. Als je het leuk vindt kun je je daarna meteen opgeven. De vervolg lessen zijn toegankelijk voor zowel mensen met als zonder verstandelijke beperking.

De kennismakingsles vindt plaats in fitnesscentrum Life & Kicking, Eva Besnyöstraat 29, en duurt van 19.00 tot 20.30 uur, deelname is gratis.    

Aanmelden kan bij Frederieke van Nieuwenhuijzen, Stichting Prisma, fvannieuwenhuijzen@stichtingprisma.nl, 06-26731516.

Samen in Oost en Centrum
Het project Samen in Oost en Centrum is een samenwerking van Civic, Dynamo, IJsterk, Stichting Prisma en stadsdelen Oost en Centrum, met als doel het integreren van mensen met een verstandelijke beperking in eigen buurt. De samenwerking stimuleert het ontmoeten van mensen zonder en met een beperking.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support