De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

NL Doet

Amsterdam, maandag 27 februari 2012

Feestmaal in stadsdeel Centrum

In het kader van de grootste vrijwilligersdagen van Nederland  -beter bekend als NL Doet- koken het dagelijks bestuur, ambtenaren en deelraadsleden van stadsdeel Centrum op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart een feestmaal voor buurtbewoners.

Onder begeleiding van een professionele kok spant iedereen zich in een lekkere en vooral gezonde maaltijd te bereiden voor buurtbewoners die wat extra gezelligheid kunnen gebruiken.

Portefeuillehouder Zorg en Welzijn Roeland Rengelink: "Samen leven, samen koken, samen eten. Een leukere en socialere manier om elkaar te leren kennen is er niet. Tijdens dit soort momenten ontstaan de beste en mooiste gesprekken."

De maaltijd van 16 maart is in buurtcentrum het Claverhuis op de Elandsgracht en de maaltijd van 17 maart in ouderensocieteit De Tweede Uitleg in de Nieuwe Looiersstraat. IJsterk en De Tweede Uitleg stellen voor deze gelegenheid hun locaties en kookfaciliteiten kostenloos beschikbaar.

Deelname aan de maaltijden is gratis, maar het is wel nodig dat gegadigden zich van tevoren aanmelden.Kent u iemand die wel wat gezelligheid kan gebruiken, een klein sociaal netwerk heeft of vaak alleen is? Geef hem of haar nu op via l.rietveld@vca.nu of  bel naar de Vrijwilligers Centrale Amsterdam, 020-5301220 (vragen naar Leo Rietveld).

Bron: Persbericht Amsterdam stadsdeel Centrum 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support