De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuw jasje voor ervaringswijzer

Amsterdam, donderdag 23 februari 2012

Ervaringswijzer is een online community voor en door psychisch kwetsbare mensen bezig met het herstel van moeilijkheden, wat die ook zijn. De wijzer breidt steeds meer uit en is in verschillende delen van Nederland actief met een regionaal redactieteam. Daar hoort een nieuwe look bij die we vanaf woensdag 15 februari 2012, vol trots aan iedereen is gepresenteerd. 

Het is nu duidelijker wat de ervaringswijzer voor je in de aanbieding heeft. Zo zijn de verschillende onderdelen van onze site nu makkelijker te vinden en kun je zien dat het om echte mensen gaat van vlees en bloed, zoals jij en ik. Daarnaast is nu in één opslag duidelijk waar de site voor staat en waarvoor je voor terecht kunt en wat je kwijt kunt.  

Wacht niet langer! Laat je inspireren, ontdek interessante activiteiten in jouw buurt en ontmoet anderen. Surf ‘ns langs en laat wat van je horen! Deel jouw ervaringen op het forum, via reacties of in de blogs. Meld je aan als lid en volg de thema’s en recensies. Zo word je samen samen wijzer! 

www.ervaringswijzer.nl                        
Twitter: @ervaringswijzer      
Facebook: www.facebook.com/ervaringswijzer  

Ervaringswijzer werkt samen met JEKUNTMEER.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support