De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

NIET NORMAAL LEKKER Restaurantdagen 2012

Amsterdam, donderdag 30 augustus 2012

Als het aan De Omslag en De Regenboog Groep ligt starten wij op 22 november met de eerste editie van de Amsterdamse Niet Normaal Lekker Restaurantdagen!

Restaurantdagen waarin Amsterdammers en bedrijfsleven kennis kunnen maken met de mogelijkheden om lekker te eten en/of catering af te nemen bij sociale firma’s in Amsterdam.

Amsterdammers die weinig te besteden hebben worden tijdens de Restaurantdagen in de gelegenheid gesteld uit eten te gaan. Is jouw restaurant, lunchroom of cateringservice toegankelijk voor alle Amsterdammers? En wil je (meer) inkomsten genereren vanuit de reguliere markt? Ben je bereid om gedurende de restaurantdagen een aantal couverts tegen gereduceerd tarief beschikbaar te stellen voor mensen die anders niet uit eten kunnen? Meld je dan aan voor de restaurantdagen!!

Doelstellingen van de restaurantdagen: Amsterdammers met een kleine beurs in de gelegenheid stellen ook eens lekker uit eten te gaan;
“Gewone” Amsterdammers bekend maken met sociale restaurants en/of mogelijkheden om catering te laten verzorgen door sociale projecten;
Bedrijfsleven kennis laten maken met mogelijkheden om catering te laten verzorgen door sociale ondernemingen in Amsterdam.
Variërend van een lunch, receptie, afhaalmaaltijden, borrel etc. 

Aftrap en scoren
De aftrap van De restaurantdagen is op 22 november en duurt tot en met 25 november 2012.

Interesse om deel te nemen?
Stuur voor 12 september 2012 een mail naar betty@deomslag.nl. In september ontvang je van ons een korte vragenlijst waarop je iets schrijft over je restaurant of catering services, het menu en je geeft aan of je beschikbaar bent voor lunch, diner, catering en voor hoeveel couverts etc.
De restaurantdagen gaan door bij minimale deelname van 10 horecagelegenheden die voldoen aan bovenstaande omschrijving. Wij zullen een nog nader te bepalen bijdrage aan je vragen om de organisatie en publiciteitskosten te dekken.

Een startbijeenkomst vindt plaats op 13 september om 15.00 uur bij De Regenboog Groep op de Droogbak 1D. Doe je mee? 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support