De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Niet Normaal Lekker Restaurantdagen

Amsterdam, maandag 17 september 2012

Tijdens de Restaurantdagen kunnen Amsterdammers en bedrijfsleven kennis maken met de mogelijkheden om lekker te eten, te drinken en/of catering af te nemen bij sociale firma’s in Amsterdam. Niet alleen mensen die regelmatig uit eten gaan maar ook Amsterdammers die weinig te besteden hebben worden tijdens de Restaurantdagen in de gelegenheid gesteld uit eten te gaan. Eten voor een prikkie, op een bijzondere plek, gerund door bijzondere mensen. De website www.nietnormaallekker.nl geeft al een goed beeld om welk specifiek aanbod het gaat.

Bijzonder en gevarieerd aanbod

De website www.nietnormaallekker.nl is online. Daar staat al een deel van de horecagelegenheden die hun aanbod hebben gepubliceerd. Wat te denken aan een bezoek aan het Amsterdam Tattoo museum aan de Plantage Middenlaan voor lunch of borrel? Midden in het museum tussen de geëxposeerde collectie-items kun je een tafeltje reserveren. 

Of je bestelling doen in gebarentaal bij Eetlokaal LT? Hier krijgen jongeren met een auditieve beperking de kans om te leren werken in de horeca. Door als klant bij het eetlokaal te komen, helpt de gast deze jongeren te groeien en te bouwen aan hun toekomst.

Particulieren en bedrijven

Hoe bijzonder is het als je als bedrijf, als afdeling, met je collega’s eens een ander soort catering uitprobeert? Een aantal van de deelnemende bedrijven bieden ook cateringmogelijkheden aan. Lekker eten en drinken, bereid met zorg en maatschappelijk verantwoord….. De komende weken zal de website steeds bijgewerkt worden met nieuw aanbod, nieuwtjes en bijzonderheden. Vanaf nu kan er al gereserveerd worden door heel eenvoudig de ‘klik hier om te reserveren’ button aan te klikken.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support