De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Netwerkbijeenkomst Sociaal isolement en netwerkversterking

Amsterdam, woensdag 6 juni 2012

De bestrijding van sociaal isolement is een van de speerpunten van het integrale beleid in Zuid. Netwerkversterking wordt daarbij steeds genoemd als een van de belangrijkste uitgangspunten. Een cruciale voorwaarde voor succes is de samenwerking tussen formele en informele organisaties. Een kans ligt in de verbinding op buurtniveau, met elkaar en met het bedrijfsleven. En dat volgens de principes van eigen kracht en zelfregie.  

Dat is in het kort het thema van de bijeenkomst op 12 juli die stadsdeel Zuid samen met de Vrijwilligersacademie organiseert.

De bijeenkomst is bedoeld voor de sleutelfiguren in de uitvoering die te maken hebben met mensen in een sociaal isolement en bezig zijn met netwerkversterking van hun cliënten, klanten of deelnemers. Bedoeld ook als inspiratievolle uitwisseling, als opmaat naar bundeling en de bouw van een sterke structuur voor een kwetsbare doelgroep. We hebben u er graag bij!  

Uitnodiging met programma volgt in juni. U kunt zich nu al inschrijven door een mail te sturen naar ester@taswust.nl. De bijeenkomst is bedoeld voor praktijkmensen. Voelt u zich vooral uitgenodigd om deze mail door te sturen naar collega’s voor wie deze uitnodiging misschien relevant(er) is.

Netwerkbijeenkomst Sociaal isolement en netwerkversterking, voor formele en informele organisaties
Huis van de Wijk Huize Lydia, 12 juli van 13.00-17.00 uur (met borrel).

M.m.v. de Vrijwilligersacademie Zuid, Hva Wmo-Atelier, Eigen Kracht Centrale, Loket Zorg en Samenleven Zuid, Maatschappelijke Steunsysteem (MSS) Zuid 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support