De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nationale Kennisdag: Samen Lokaal Vitaal

Amsterdam, dinsdag 4 december 2012

Elkaar versterken door elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Op de Kennisdag: Samen Lokaal Vitaal is hier volop gelegenheid voor. Als sport- en beweegprofessional, combinatiefunctionaris, buurtsportcoach, cultuurcoach, medewerker van een gemeente of bezig met de Sportimpuls breng jij mensen op lokaal niveau met elkaar in contact en zet ze in beweging.

Om een culturele manifestatie te organiseren, om samen lekker te bewegen of om op een school diverse sport en cultuur activiteiten te organiseren.

Er zijn zeven thema’s: buurtsportcoaches, sportimpuls, buurtactieplan/scan, accommodaties, onderwijs, cultuur en diversen. In ieder thema wordt een aantal workshops georganiseerd. Een overzicht van deze workshops staat op www.sportindebuurt.nl.

Maak kennis! en meld je via www.sportindebuurt.nl aan voor de Nationale Kennisdag: Samen Lokaal Vitaal op 13 december 2012 in de Fokker Terminal in Den Haag.

De Kennisdag wordt georganiseerd door de gezamenlijke landelijke partners van het programma Sport en Bewegen in de Buurt en de Brede impuls combinatiefuncties: Ministerie van VWS en OCW, gemeenten (VNG/VSG) en de sectoren sport (NOC*NSF) , onderwijs (projectgroep Combifuncties Onderwijs) en cultuur (Cultuurformatie), VNO-NCW/ MKB Nederland en NISB.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support